Страхил Ангелов Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и

...
Страхил Ангелов Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: ППДБ няма да вземат нито един областен град. След балотажа следва оставка

Страхил Ангелов

 

Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и го употребяват за " дойна крава ", ще изгубят София!

Преднината на Ухото се топи и разликата сред него и Григорова ще е по-малко от 6%, откакто бъдат обработени всички протоколи.

На 5 ноември ги чака същинско цунами! Пълно оскърбление за ГЕРБ и Борисов, който се опита да сдаде властта на шепа търгаши и някакъв милионер безпътник.

Днес ще наддат огромен писък за миличките им машинки и ще създадат всички вероятни внушения, че за балотажа в столицата им трябват доста, но доста незабавно.

ППДБ, обединението мандатоносител на сглобката, губят на всички места - спред мен няма да вземат нито един регионален град. След като падне и София, това държавно управление и изобщо така наречен " положителни сили " губят легитимност и Денков би трябвало мигновено да си върви - назад в мрака, откъдето е излязъл!

След балотажа следва оставка и предварителни парламентарни избори. Тази власт няма да може да резервира сегашния си безразсъден формат.

Браво, софиянци! А ти, Кирчо, шарлатанино, стой да стрижеш Васко десето, продължавайки да го лъжете, че ще става кмет - няма да стане, ще си върви в къщи на 5-ти, а вие на островите или по-добре в Курило!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР